Супер успешното турне SYMPHONY WAY“ на изключителният певец Васил Петров с

...
Супер успешното турне SYMPHONY WAY“ на изключителният певец Васил Петров с
Коментари Харесай

Турнето „SymphoNY way” на Васил Петров продължава

Супер сполучливото турне „ SYMPHONY WAY “ на изключителният певец Васил Петров с Врачанска филхармония има две нови дати – 20 Септември на Амфитеатъра в Созопол и 7 Октомври в зала България, София.

Първите спирки на турнето през юли и август бяха на огромните подиуми в Пловдив, Бургас, чудесния комплекс Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник, Петрич, Варна и Амфитеатъра на Блек Сий Рама голф. Концертите минаха с огромен триумф. Публиката без изключение одобри с отворени сърца въздействащата концертна стратегия „ SymphoNY Way ”. Изправени на крайници, многочислената публиката връщаше на бис Васил Петров доста пъти.

„ Щастлив съм, че продължаваме. След огромния триумф, който пожънахме през лятото на тези 7 концерта от това мое турне, уповавам се да продължаваме напред и нагоре. Благодаря за изключителния банкет на всички хора, които ги посетиха, а в този момент чакам с неспокойствие срещата ни в Созопол и в София. Ще ви изненадам с доста нови неща “ - показа Васил Петров

На 20 Септември от 20:00 часа на Амфитеатър Созопол на 7 Октомври от 19:00 в зала България в София, безконечните класики ще бъдат разказани с огромния симфоничен тон на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас) и специфичен посетител солист е виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Симфоничната стратегия включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravan на Дюк Елингтън и други международни шлагери.

Концертите ще се проведат припълно съблюдаване на наредбите за разстояние и вход и стерилизация на Министерство на здравеопазването.

Забележителното събитие в Созопол се реализира с поддръжката на Арт Комплекс Анел, комплекс Созополис, Ваканционно населено място Санта Марина и община Созопол във връзка закриване на летния сезон.

В София концерта е копродукция със Софийска филхармония и билетите ще са налични на касата на зала България и онлайн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР